ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ به خاطرش ﺷﺮﺍﻓﺘﺶ ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﭘﺎ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ .

مقاله ها

رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: افزایش ۴ هزار تومانی قیمت دام زنده موجب گرانی گوشت در روزهای گذشته شده است.

 

اکبر سپهری وفا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در همدان اظهار داشت: هفته گذشته قیمت هرکیلو دام زنده 60 الی 70 هزار تومان بود اما در دو سه روز گذشته نرخ هر کیلو دام زنده به 74 هزار تومان رسیده است.

وی تصریح کرد: قیمت گوشت در قصابی‌ها وابسته به قیمت دام زنده است و قصابان تنها سود قانونی 8 تا 10 درصدی خود را بر روی گوشت لحاظ کرده و به مردم عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه قصابان همدان با بیان اینکه مردم تمایل به خرید نرمه گوسفندی داشته و رغبتی به خرید گوشت مخلوط ندارند، اظهار داشت: لاشه گوسفند دارای ناخالصی‌های زیادی است که وقتی از گوشت جدا می شود قیمت را بالا می‌برد.

سپهری‌وفا افزود: از قصابان خواسته‌ایم گوشت را با قیمت 75 هزار تومان به دست مردم برسانند اما در واقع این خواسته غیر منطقی است چراکه وقتی قیمت دام زنده 74 هزار تومان است چگونه می‌توان نرمه خالص آن را با قیمت 75 هزار تومان به مردم عرضه کرد.

سیستم جامع اطلاع رسانی قیمت ها